Aston af Herrö

Aston har fått ett eget hem tillsammans med vännen Kol-Björn! Ett hem hos ett kattälskande par i hus där de kommer att få gå ut så småningom. Ha ett underbart liv tillsammans kära vänner och ta hand om er! Kram från alla oss på Katthemmet

Om Aston:

Aston & Aslan bodde hos en bonde på Muskö. Ett par bekanta till honom åkte en dag förbi och hälsade på och det visade sig att bonden hade blivit dålig, han vågade inte gå ut och minnet sviktade. Han matade inte längre sina djur vilket ledde till katastrofala följder.

Vi blev kontaktade och fick hjälp av en vänlig själ att fånga in Aston & Aslan så att de fick komma in till oss på katthemmet. De har nu haft tid att vänja sig vid livet på katthemmet som innekatter.

Aston har tinat upp betydligt gällande beröring och låter sig nu klappas obehindrat! Han har blivit en tryggare och gladare katt och har skaffat sig många nya vänner på katthemmet!

Det visade sig snabbt att Aston och Aslan inte har någon stark relation till varandra, man ser dem aldrig ihop. Aston fått många nya vänner på katthemmet och hans bästa vän har blivit Kol-Björn, de ligger oftast och myser ihop i stolen under en filt. 

Aston vill flytta ihop med någon av sina kompisar på katthemmet till ett lugnt hem utan barn där de kanske kan få gå ut igen i en trygg miljö, om de vill. 

Aston

Aston  & Kol-Björn provbor nu hos en familj i Sollentuna

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • City Garden
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Zookompaniet
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Finborg graphic AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Hill´s
 • form och fason
 • Envifix AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss