Bobby Chans

Bobby fick sin chans till ett nytt liv hos en familj i Gustavsberg där det bor en snäll kattkompis och där skogen är bakom knuten! Det kunde inte bli bättre för vår Bobby han låter sig klappas av matte och gillar sin nya kattkompis skarpt.Ha nu ett långt och lyckligt kattliv tillsammans – Många kramar från oss alla!

Om Bobby:

Bobby är troligen grundaren av Evlinge kolonin på Värmdö. Han såg till att hans gener spreds… Bobby fångades in av en annan förening som sedan bad oss om hjälp att omplacera honom då hans otur bara var för mycket. Han hade flyttat till sitt fjärde jourhem men som inte heller fungerade…

Bobby fick komma in till oss tillsammans med en honkatt från samma koloni som bott i ett annat jourhem. När han kom in till oss var han ängslig och avvaktande mot oss vilket inte var så konstigt med tanke på hans bakgrund. Men han slappande av ganska fort när han började gå lös med de andra katterna på katthemmet! Som fd. koloni-katt så är det tydligt att han känner sig tryggare när han har andra katter runt omkring sig.

Bobby har landat i miljön på katthemmet och utvecklats väldigt mycket. Han känns trygg och utstrålar ett lugn som inte fanns i början. På något vis så känns det som han är van vid att ha människor omkring sig, kanske är det för att han blivit matad i många år ute eller så var han någons katt när han var liten.

Han är numera en flitig besökare i köket och hänger ofta där med de andra kökskissarna då han har förstått att det är här den godaste maten finns Man får gärna klappa honom över ryggen när han äter om man är lugn, så han är helt klart på god väg och han utvecklas mer för var dag som går. Hans vänskap med Toy har fått honom att blomma och de hänger nu dagligen tillsammans och tigger godsaker!

Bobby behöver ett lugnt skönt hem gärna med utegångsmöjligheter/rastgård i en trygg miljö och med sig vill han ha sin nya polare Toy! Hos rätt människor och med mycket kärlek vet vi att han kommer att utvecklas till en cool kille!

Bobby provbor nu hos en familj i Gustavsberg där det bor en snäll kattkompis

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Hill´s
 • Envifix AB
 • Zookompaniet
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • form och fason
 • Vaxholmsveterinären
 • City Garden
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB
 • Agria Djurförsäkringar

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss