Chilli

Fina Chillikillen hittade snabbt en familj som ville att han skulle flytta in.

Han charmade dem snabbt och bestämt å så vare klart! Å inte gjorde det väl saken sämre att han redan första natten sov i sängen tillsammans med husse & matte & familjens 14-åriga hund! 🙂 Chilli har nu skickat flyttkort från Lidingö! Ha ett fint liv tillsammans, önskar alla vi från katthemmet!

Om Chilli

Vi blev larmade om Chillis öde i januari 2013, då han hade upptäckts av några boende i ett bostadsområde i Åkersberga.

Chilli jamade förtvivlat utanför deras uteplatser – han var hungrig, frös och ville in. De trodde han var okastrerad och omärkt, så han ställdes på kö till oss.

Väl inne hos oss visar det sig att han både var kastrerad och id-märkt – men ingen ägare finns registrerad… Vi utövade detektivarbete, letade runt och hittade till slut kliniken där han var kastrerad. På så sätt hittar vi till ägaren. Chilli tillhör ett annat katthem men hade bott i ett jourhem i Åkersberga som han smitit ifrån och som inte gjort något för att fånga in honom igen. Det bestäms gemensamt att han skulle blir kvar hos oss.

Chilli är en mycket go´ och kelig kille som behöver ett lugnt hem för att komma till sin rätt! Han kräver stora portioner kärlek varje dag och har inget problem med att umgås med andra katter – bara de är snälla! 🙂 Chilli är född 2009.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Envifix AB
 • form och fason
 • Vaxholmsveterinären
 • City Garden
 • Zookompaniet
 • Hill´s
 • Agria Djurförsäkringar
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss