Connor O’Brian

Connor & Nellie har hittat hem 

Våra ljuvliga små hjärtan har hittat ett eget hem. En husse och matte som kommer att ge dem ett tryggt och kärleksfullt liv Lilla busfrö Connor, lova nu att du tar väl hand om din ”syster” och lär henne alla hyss och bus du kan 

Om Connor

Connor är hittad i ett bostadsområde, han upptäcktes när han gick runt ett lägenhetshus och jamade, då var han gissningsvis bara runt 8-10 veckor gammal. Mager och undernärd.

Efter en vecka var det en boende som tog in honom. Hon satte upp efterlysningslappar i området för att söka efter hans ev ägare men sorgligt nog utan att få napp. Hon förstod att han blivit övergiven och att han behövde mer än vad hon kunde erbjuda och kontaktade oss och bad om hjälp.

Connor kom in till oss och fick flytta in till Jerry O’Brian. De är ju nästan jämngamla och vi tänkte de kunde passa bra ihop. Connor är extremt kontaktsökande och kelig och busig och – ja… Mycket kattunge, Det tog några dagar för dem att bekanta sig men sedan lekte  de tillsammans under överseende av morbröderna Paul & Allan O’Brian.

Conner är nu alltså upptagen i familjen och får också heta O’Brian Och även om Connor var tam och kelig så var han inte i bästa skick så han behövde  lugn och ro och nyttig mat ett tag framöver.

Connor, Nellie och Jerry har nu kommit in till katthemmet tillsammans med morbror Paul. Connor börjar mer och mer vara tillsammans med Nellie och det vore nog bra att han fick flytta med henne – Nellie gör honom lugn och han lär Nellie leka…
Han vill bo hos en lugn och kattvan familj.

connor

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Hill´s
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Zookompaniet
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Vaxholmsveterinären
 • Envifix AB
 • City Garden
 • Agria Djurförsäkringar
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • form och fason

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss