Danny Adel

Bättre hem kunde ni ju inte drömma om du och Grace… Ute på landet i Vallentuna med hästhagar runt omkring och möss som väntar därute… En riktig idyll! Och många knän att ligga i hos denna kattälskande familj.  Vi kan bara säga grattis till er alla! Ha ett långt och underbart liv tillsammans!  Kramar från oss alla!

Om Danny

Danny & Grace som troligen är syskon dök upp för ett par år sedan tillsammans med tre andra katter och anslöt till en kattkoloni på Adelsö (där de levde i en lada). Förra hösten fick Adelsö Katthjälp höra talas om dem, de fångade in dem samt kastrerade, id-märkte och vaccinerade dem och sedan dess har de levt som s.k. TNR-katter i ett projekt, vilket inneburit att de blivit utsläppta vid sin lada igen efter kastreringen. De har blivit väl omhändertagna av sina matare och ställdes på kö till oss, för att innan denna vinter få en chans att komma in i värmen och få en chans, att tillsammans komma till ett alldeles eget hem.

Danny & Grace är kelsjuka och gosiga katter som är mycket förtjusta i varandra! Danny är en gentlemannen som låter Grace äta först. Han är dessutom mer intresserad av gos än mat.

Danny är lite försiktigare än Grace, men är också väldigt social. Danny leker mycket både med Grace och själv. Han gillar gos mer än mat.  Han är lite känslig för höga röster och nya ljud.

Både Grace och Danny är väldigt gosiga och snälla. De tyr sig till varandra och ska få vara tillsammans för alltid! Danny & Grace passar inte i barnfamilj – de vill bo i ett lugnt hem med utegångsmöjligheter i ett tryggt område.

Grace & Danny bor i jourhem i Helenelund i väntan på eget hem.

Danny Grace.2 jpg

 

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Hill´s
 • form och fason
 • City Garden
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Vaxholmsveterinären
 • Zookompaniet
 • Envifix AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Finborg graphic AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss