Fabian Bom- Rallare

Fabian har hittat hem 

Så fort du kom in till oss så insåg vi…du måste vara släkt med Pelle som vi fick in året innan! Du var sargad, sliten och sårig och behövde läka först…
Men så fort du var på tassarna så kontaktade vi Pelles familj och frågade om du fick komma dit och de sa självklart ja När ni återförenades så rådde det ingen tvekan ni kände varandra väl och vi tror att du kanske är Pelles pappa
Vi är så tacksamma att vi fått återförena er och att ni nu kommer att leva resten av era liv tillsammans Stort tack till familjen för att de med öppna hjärtan även tog emot Fabian  Njut av ett underbart liv ihop 

 

Om Fabian

Första larmet vi fick om Fabian kom nu i vinter då han sågs äta ur sopor utanför en pizzeria i Åkersberga. Sedan dök han upp på en altan hos en familj i området och vägrade sedan lämna den och han gjorde allt för att ta sig in. De förstod att något inte stämde så till slut så tog de in honom och larmade oss för att kolla id märkning. Men tyvärr var han både okastrerad och omärkt.

Fabian fick komma in till oss och ägare eftersöktes med hjälp av lappar i området samt flertalet annonser på facebook etc. Tack vare annonser fick vi tips om att redan för 2 år sedan så efterlystes hans ägare men då i Brottby,  där han hade dykt upp i ett sommarstuge område. Men ingen ägare hittades eller gav sig till känna och hur han sedan hamnat i Åkersberga är en gåta..

Fabian har haft det tufft ute, han kom in med många skador. Han hade flertalet ärr och sår på kroppen. Bland annat hade han ett hagel på insidan av vänster bakben precis nära stora kroppspulsådern och han var skadad (sårigt och ärrig) på höger bakben en större okänd skada som har läkt ihop. Någon har helt klart skjutit på honom. Fabian har också ett långt ärr över hela magen.

Fabians ben

Trots allt detta lidande och vad han måste ha fått utstå därute så är Fabian en kärleksfull, snäll och mycket kelig kattherre. Han låter oss tvätta de såriga benen utan att protestera. Fabian förstår nog att nu är han räddad och ett nytt – gott liv kan börja!

Fabian har fått flytta till Åkersberga till familjen där hans troliga son Pelle Rallare bor! Pelle är upphittad på samma ställe i Brottby där Fabian varit synlig.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • form och fason
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • City Garden
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Finborg graphic AB
 • Zookompaniet
 • Envifix AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss