Charlotta Gard

Allting blev ju bra till slut söta Charlotta! Du fick flytta till en familj för att provbo och som nu älskar dig och vill pysslar om dig resten av ditt liv! Ha ett underbart liv tillsammans. Stor kram från oss alla!

Charlotta hälsar

Om Charlotta:

Vi blev kontaktade av LIVGARDET i Kungsängen de hade sedan ett par år en ”livgardeskatt” dvs Lotta som hade bosatt sig under en byggnad. Hon hade nu under sommaren fått två kattungar. De måste nu flyttas eftersom fortifikationsverket (de äger byggnaderna) hade uppmärksammat dem och ville avliva katterna.

Vi sa ja till kattfamiljen, Teddy & Freddie som var stora nog placerades i jourhem för socialisering och mamma Lotta och den trolige fadern Charlie på katthemmet.

Teddy blev adopterad tillsammans med sin syster och levde hos sin familj under några år. Men så började det dyka upp tecken på osämja mellan systrarna och Teddy visade stort missnöje med situationen och över familjens bebis. I samråd med familjen som verkligen försökt med allt för att få det att fungera tar vi tillbaka Teddy som vi nu döpt till Charlotta (efter sin pappa Charlie och mamma Lotta) och söker ett nytt hem till henne där hon kan känna sig trygg och tillfreds.

Charlotta behöver ett mycket lugnt hem – inga barn eller andra katter om inte det är en mycket lugn, kärleksfull och vänligt sinnad katt. Charlotta är blyg och känslig men väldigt kelig och mysig bara hon känner sig trygg med sin människa.

Charlotta provbor nu hos en familj i Åkersberga som ensamkatt.

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • City Garden
 • form och fason
 • Finborg graphic AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • Envifix AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Hill´s
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss