Kizze / Kisse Logan

💕 Kizze flyttade för att provbo hos en familj där det bodde två andra kattherrar. Det tog ett tag innan de kom sams men nu fungerar det bra och Kizze har hittat hem!  💕

Om Kizze:

Kizze kommer ursprungligen från en kattkoloni i Länna / Gräsvretens industriområde där han gick hemlös ihop med 40 talet andra katter. Flera katthem hjälptes åt att fånga in dessa katter, Kizze och några av hans vänner fick komma in till Stockholms Katthem.

Efter en tid så fick han ett nytt hem ihop med en kompis men efter några månader där så försvann han… Tyvärr så gjordes inga större försök att hitta honom och inte heller larmade ägaren katthemmet som han adopterats från. Efter något år dök han upp i trädgården hos en familj som då började mata honom i väntan på att hitta ägaren. De skapade en skyddad koja för honom och lappade i området men tyvärr utan att hitta någon ägare. Till start var han väldigt avvaktande men med åren fick han förtroende för dem. De lånade en chippläsare och genom chipp nr fick de hans historia klart för sig (se ovan). Den gamla ägaren kontaktades men var inte intresserad av att ta tillbaka honom. Kizze blev kvar i familjens trädgård…

Men så en dag kom han skadad och biten i ansiktet, familjen såg till att få in honom snabbt och sent på kvällen fick de hjälp av en veterinär som ställde upp och opererade honom direkt. När han var klar med sin medicinering kontaktade de oss för att be om hjälp. Vi kontaktade Stockholms katthem och i ök med dem blir han kvar hos oss för omplacering.

Kizze har utvecklats enormt sedan han flyttade ut på katthemmet till de andra katterna. Han är lite blyg men njuter nu i fulla drag av våra klappar och vill gärna ha godsaker när det bjuds!

Kizze söker ett hem tillsammans med en vän från katthemmet eller där det redan bor en snäll kattkompis och där han får gå ut i en trygg miljö till sommaren eller ha en rastgård att gå ut i.

Kisse provbor nu hos en familj i Vaxholm där det bor två katt kompisar.

Kisse 2

Kalender 2023

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens kom ihåg-kalender 2023

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Finborg graphic AB
 • Zookompaniet
 • Vaxholmsveterinären
 • Hill´s
 • Agria Djurförsäkringar
 • Envifix AB
 • City Garden
 • Djurskyddet DOSO
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • form och fason
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Lindas Harmoni
 • Angarn Signal & Ekonomi AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid under kontorstid, tisdag-fredag och då avlyssnas även telefonsvararen. Vi nås säkrast via e-post.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss