Knut af Kotteland

Knut & Konrad bor nu tillsammans med bonus-brorsan Gino hos en kattälskande familj i Åkersberga! Där får ni det bra tillsammans hos Familjen med det stora katthjärtat!!! Ha ett underbart liv tillsammans – Kramar från oss alla!

Om Knut:

Knuts mamma Tanja hade levt som hemlös ihop med ett flertalet andra katter i ett Industriområde. Ett annat katthem fick larmet. Det var en kattkoloni på ca 20-30 katter som levde i ett nedlagt industriområde i Rågsved. Området var riktigt ruffigt med plåtskjul, bilvrak, skräp och skumma typer… De har roat sig med att skjuta prick på katterna och köra över små kattungar med flit. Flera katthem hjälptes åt att ta in dessa katter och vi tog hand om Tanja, Oliver och Omar. Tanja som var högdräktig fick åka vidare till jourhem Kotteland i Västerås och där fick hon föda sina 5 ungar: Konrad, Knut, Kajsa Kavat, Klas-Göran och Kitty i trygg och lugn miljö.

Knut var den av kattungarna som i jourhemmet alltid kom fram först och mötte, kelig, gosig och jättebusig!  Han flyttade tillsammans med brorsan Konrad till en familj som bodde i lägenhet i stan men det visade sig att det inte passade Knut så jättebra… Han har så mycket energi och så mycket spring i benen så vi förstår nu att han behöver få bo i hus och springa ut och in som han vill! Med sin älskade brorsa Konrad i släptåg – Så klart! Knut och Konrad söker ett nytt hem hos en familj som har mycket kärlek och bus att ge och där de får gå ut och busa och jaga möss  när de bott in sig!

Knut provbor nu tillsammans med Konrad och sin nya lillbrorsa Gino Hex hos en kattälskande familj i Åkersberga!

Knut af kotteland

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Agria Djurförsäkringar
 • Vaxholmsveterinären
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • form och fason
 • Zookompaniet
 • Finborg graphic AB
 • City Garden
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Envifix AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Hill´s
 • Angarn Signal & Ekonomi AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss