Max Milo

Max & Timmy är nu adopterade av sin provbofamilj. Snart får de börja gå ut och jaga möss ihop i skogen! Ha ett underbart liv tillsammans fina grabbarna!

Om Max:

Max hittades i ett bostadsområdet i Ågesta och fångades in av upphittaren. Han var kastrerad och chippmärkt men tyvärr inte reggad så hans ägare gick inte att hitta trots annonsering och lappar i området. Han ställdes på kö till oss av upphittaren och nu är han inne på katthemmet.

Max är lite förvildad efter att troligen ha varit ute en längre tid. Han behöver tid på sig för att vänja sig vid att vara inne igen och att bli hanterad. Vi tränar honom och det går framåt och han tycker det är ganska mysigt!

Han är ett litet hjärta – han var lite blyg till start och försiktig men har redan fått många vänner på katthemmet. Det märks att andra katter gör honom lugn. Han har också hittat in i köket och blivit en stjärna på att tigga godsaker vid köksbordet

Max söker nu ett nytt hem. Han älskar andra katter så det är jätte viktigt att det finns en snäll kattkompis i nya hemmet (eller att han får med sig någon från katthemmet). Han vill ha en vän att busa och leka med men som också står ut med att han vill ligga nära och mysa. 

Max behöver utegångsmöjligheter i en trygg miljö. Han passar inte med små barn utan behöver en familj med trygga, lugna vuxna!

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Zookompaniet
 • Agria Djurförsäkringar
 • Envifix AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • City Garden
 • Finborg graphic AB
 • Hill´s
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • form och fason

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss