Melwin Sudd

Tillsammans med farbror Edgar fick du flytta för att provbo hos en familj i Tyresö där det också bodde en snäll kattherre som du genast blev kompis med och du bestämde dig nog på direkten att du var hemma… Här kommer du att få ett fantastiskt kattliv söta Melwin! Låååångt bort är nu minnet av den jordhåla som en gång var ditt hem… Ha ett underbart liv sötnos – hos dina underbara människor!

Om Melwin:

När en av våra volontärer flyttade in i ett nytt hus så fick hon höra att det troligen bodde en hemlös katt under huset. De hade först trott att det var en grävling som höll till där men med tiden förstått att det mest troligt var en katt.  Ingen hade dock sett katten så det var bara gissningar…

Hon som bor i huset tog med sig en fälla hem och gillrade med god mat och efter vecka så vågade han sig sent en natt in i fällan.

Det var Melwin. Ingen i området känner igen honom eller saknar honom så vi vet inte var han kommer ifrån… Melwin var ordentligt smutsig och sårig så det råder ingen tvekan om att det var ett tag sedan han hade ett riktigt hem att gå till. Han var både omärkt och okastrerad vid upphittandet. Melwin fick vänja sig vid att bo inne igen och att få kärleksfull närhet av oss människor.

Det tog inte lång tid så visade Melwin oss att han var helt tam, kelig och mycket kontaktsökande!

Han önskar sig ett kärleksfullt hem hos någon som bor med bra utegångs möjligheter och där det finns en snäll katt som han kan bli kompis med. 

Melwin provbor nu med farbror Edgar hos en familj i Tyresö

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären
 • Zookompaniet
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Agria Djurförsäkringar
 • Blomstra Ekonomi AB
 • City Garden
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Finborg graphic AB
 • form och fason
 • Envifix AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss