Oscar Bailey

Fina fina Oscar! Du har nu fått ett hem där du får allt du någonsin kunnat önska dig! Hos en familj i Täby där det också bor en snäll äldre honkatt. De kommer alla att ta väl hand om dig  – det känner vi oss säkra på! Ha ett underbart liv tillsammans kära vänner! Kramar från oss alla

Om Oscar:

Oscar har gått hemlös i ett område runt Nygårds Camping under flera år. Första gången vi hörde talas om honom var för ett par år sedan, men då han kom och gick lyckades vi aldrig lokalisera honom då. Sedan fick vi ett larm nu igen! Oscar hade tydligen blivit matad av ett par på campingen under en längre tid. Fälla kördes dit och så fort vi fick en plats ledig så fick han komma in i värmen.

Oscar var lite skärrad över situationen när han kom in så han fick landa i lugn och ro och fick den tid han behövde för att känna sig trygg. Han har blivit förvildad efter sin tid ute och har aldrig blivit klappad av matarna men han var van att ha människor omkring sig. 

Nu när det har gått en tid så har Oscar verkligen slappnat av och låter sig klappas och han njuter sååå!  Oscar har haft problem med ett öga och medicinerats och får nu åka till ett jourhem för att vila upp sig lite och med sig får han med sig nya kompisen Fridolf Gull. 

Oscar bor nu på katthemmet igen – men önskar sig ett alldeles eget föralltidhem snaaaaart!!!

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Finborg graphic AB
 • Hill´s
 • form och fason
 • Envifix AB
 • Vaxholmsveterinären
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Agria Djurförsäkringar
 • Blomstra Ekonomi AB
 • City Garden

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss