Pelle Rallare

Kära sötaste Pelle – lugnet spred sig över katthemmet den dagen du åkte för att provbo tillsammans med din bäste polare Timmy Missförstå oss rätt men… Katthemmet var för trångt för dig – för litet och för tråkigt! Nu kan ditt liv börja på riktigt – hos en kärleksfull familj ska du och Timmy nu bo tillsammans och snart får ni också gå ut och jaga möss ihop! Ha ett underbart liv tillsammans!!! Kramar från oss alla på katthemmet!

Om Pelle:

Pelle dök upp vid en gård långt ute på landet i Vallentuna i sommras. Det finns endast tre hus i närheten och ingen av de boende där visste vem han var. Lappar blev uppsatta längs vägarna där och annonser fanns ute på fb etc men ingen ägare gav sig tyvärr tillkänna. Pelle är helt tam så självklart har han haft ett hem någon gång, men vad som sedan hänt kan vi bara spekulera om. Han är en liten och rar kille som till att börja med var lite orolig och ängslig men som nu visat sitt rätta jag!

Pelle är den keligaste, mysigaste och lekfullaste lilla katt du kan tänka dig! Han älskar att stå i centrum och få mycket uppmärksamhet!  Pelle behöver ett kärleksfullt hem där det finns många händer som kan klappa honom och leka med honom och där han kan få gå ut och busa.

Pelle vill flytta med sin kompis Timmy, tillsammans röjer de på katthemmet och hittar på rackartyg! De behöver få komma ut och springa av sig… Vi och de andra katterna börjar bli lite trötta på dem… Obs! De är lugna när de sover!

Pelle & Timmy har nu flyttat för att provbo hos en familj i villa i Åkersberga

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Vaxholmsveterinären
 • Envifix AB
 • Hill´s
 • Zookompaniet
 • City Garden
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Finborg graphic AB
 • form och fason
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss