Sammi Boy

Sammi fick det han önskade…

Ett hus i skogen – en massa goda möss – en brorsa (och en morsa)  och med lite flyt även en lillsyrra att leka med å käket ok !

Om Sammi:

En liten katt dök upp vid ett köpcentrum han jamade och försökte desperat  ta sig in… Tydligen hade han varit där under flera timmar och när upphittaren, som förstod att något var galet åkte dit igen senare på kvällen så var han kvar och åt papper från en papperskorg.

Sammi var påtagligt vilse och han har solklart varit någons katt tills helt nyligen. Han sökte kontakt med alla som gick förbi och var helt desperat i sina försök att hitta något att äta… Han togs in i tryggheten och polisanmäldes och de sökte efter ägaren på alla sätt men tyvärr utan resultat. Han var både omärkt och okastrerad vid upphittandet.

Efter att han återhämtat sig så visade sig Sammi vara en social, energisk, påhittig och mycket glad kattkille som älskar att leva och nu söker ett passande hem! Det är full fart som gäller (när han inte sover…) Han söker ett hem där det finns en likasinnad kompis med mycket energi! Sammi gillar andra katter mycket, men är ganska framfusig och kräver en kompis som pallar trycket och kan hålla samma tempo!

S 3

Sammi passar nog bra i en barnfamilj som har tid att leka mycket och där det finns minst en energisk kattkompis och där han kan få gå ut i ett tryggt område.

(Å det ska vara i skogen hälsar han för mössen är extra goda där!) 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Hill´s
 • form och fason
 • Zookompaniet
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Envifix AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • City Garden
 • Vaxholmsveterinären
 • Agria Djurförsäkringar
 • Finborg graphic AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss