Seven Schön

Seven har hittat hem 

Grattis Seven, du fick ett topp hem direkt!
En stor härlig familj som kommer älska och skämma bort dig på alla vis
Vilken lyckoträff! Vi är övertygade om att ni kommer att få ett underbart liv ihop!

Om Seven

Seven  adopterades från oss när han var kattunge tillsammans med sin bror Sixten av en familj som bodde i hus i Åkersberga. Dessvärre har bröderna utvecklas åt olika håll och familjen upplever att Seven inte är lycklig hos dem längre…  Så  de söker nu ett nytt hem till sin älskade Seven – ett hem utan andra katter och utan hund och småbarn. Ett hem där Seven själv kan få stå i centrum och där han får vara ute och jaga sedan han bott in sig. 

Här kommer mattes beskrivning av Seven:

Seven är en stor och otroligt vacker katt, han är mycket social och kelig och vill gärna ligga i någons knä i soffan på kvällarna. Han har också en alldeles egen hylla på väggen i vardagsrummet där han kan ligga och ha lite överblick och koll på läget i huset. På dagarna är det skönt att sova i någons säng också. Han älskar mat, såklart, och gott torrfoder går alltid ner men om det bjuds på blötfoder blir det fest på riktigt!  Vatten smakar bäst direkt från kranen eller från en skål i diskhon.

Seven är alert och vaksam och mån om sitt revir, både inne och ute. Han tycker inte om att vara instängd och vill kunna komma och gå som han vill i sitt nya hem. Ute visar han gärna prov på vilken bra jägare han är. Drömmen vore nog att få jobbet som råttfångare på någon gård eller hos en familj som bor lantligt!

Seven visar tydligt att han inte uppskattar att dela sitt hem med vare sig sin bror eller familjens hund, de är tyvärr stora orosmoment och gör att han har svårt att slappna av. Han försöker också att förklara det för dem men ingen av dem fattar vinken riktigt tyvärr… Brorsan Sixten har i och för sig väldigt stor respekt för Seven men envisas ändå med att komma hem och ta plats varje dag…

Vi tror också att våra livliga barn kan vara lite ”too much” ibland, men lite större barn går säkert jättebra för å andra sidan är det ju jättemysigt med en barnhand som klappar och kelar och vill ligga och mysa i soffan.

Vi önskar och hoppas att Seven kan få ett lugnt kärleksfullt hem där han kan få all uppmärksamhet själv.

Seven bor kvar hos sin familj i Åkersberga tills dess vi hittar ett nytt hem till honom och vill man träffa Seven så går det bra att besöka honom där!

Kalender 2023

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens kom ihåg-kalender 2023

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Agria Djurförsäkringar
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Blomstra Ekonomi AB
 • City Garden
 • Hill´s
 • Lindas Harmoni
 • Envifix AB
 • form och fason
 • Djurskyddet DOSO
 • Finborg graphic AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Vaxholmsveterinären
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Zookompaniet

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid under kontorstid, tisdag-fredag och då avlyssnas även telefonsvararen. Vi nås säkrast via e-post.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss