Sonny Black

Sonny & Conny har hittat hem! Hos ett kattälskande par i lägenhet har de funnit sig tillrätta och stortrivs. Det tog ett tag för dem att vänja sig vid den nya miljön – men nu har de bestämt sig – de är hemma Vi önskar er varmt lycka till med varandra och vi finns här om ni behöver oss! Kramar från oss alla på katthemmet!

Om Sonny & Conny:

Sonny kommer från Värmdö – hans upphittare lade för en tid sedan märke till att det fanns två nya svarta katter i området som hade sökte sig till hennes tomt. De var skygga och hungriga. Då ingen sökte efter dem och deras upphittare inte kunde hitta någon ägare så bad hon oss om hjälp att de skulle få komma in till oss för omplacering.

Det råder ingen tvekan om att Sonny och Conny har haft ett hem men något har hänt dem som satt djupa spår. Båda var extremt vaksamma när de kom in och det höll i sig ett tag men sen började de slappna av och är nu betydligt tryggare.

Sonny tycker det är såååå mysigt med klappar och kel, man kan verkligen se hur han längtar efter sin dagliga kelstund! Och kommer man inte till hans bädd tillräckligt snabbt så kommer han och möter och ber en skynda på…Han har lärt Conny att vara mindre rädd så nu går det även att klappa Conny när han ligger bredvid Sonny 

Sonny & Conny behöver ett lugnt och skönt hem som har mycket kärlek att ge dem. De behöver få känna att de är trygga och att inget ont någonsin kan hända dem igen!

De vill gärna ha en in-nätad balkong/altan i sitt nya hem i fall att de skulle vilja gå ut en sväng…

Sonny & Conny provbor nu hos en familj på Söder!

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • form och fason
 • Envifix AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB
 • Hill´s
 • City Garden
 • Zookompaniet
 • Blomstra Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Agria Djurförsäkringar
 • Vaxholmsveterinären

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss