Tobbe Goodwill

Tobbe blev adopterad av sin provbofamilj i Bergshamra  – inte helt otippat! Vem kan morstå en sådan charmör? Ha ett underbart liv tillsammans!

Om Tobbe:

Tobbe dök upp vid ett hus i skogen. Ägarna till huset trodde först att han var nyinflyttad i området då han var väldigt avvaktande och höll sig på avstånd. Men efter en tid så förstod de att det var för att han inte vågade sig fram… De såg att han var tunn så de ställde ut mat och efter ett par veckor närmade han sig huset och tog tacksamt emot mat från de som bodde där.

Upphittarna sökte efter en ägare till Tobbe men tyvärr utan resultat och när de inte kunde hitta någon så bad de oss om hjälp att omplacera Tobbe. Han var både omärkt och okastrerad när han hittades.

Tobbe fick komma in till katthemmet och det rådde ingen tvekan om att han tyckte att det var skönt att komma in i värmen Han är en cool och supersocial katt-kille i sina bästa år (och väldigt snygg dessutom)  Han uppskattar mjuka bäddar och god mat men mest av allt tycker han om att buffas och kramas Det känns som att han har en hel del att ta igen…

Vi har en känsla av att Tobbe mött en del katter som inte har varit så snälla mot honom för han blir lite vaksam när andra katter kommer för nära så vi tror att det skulle göra honom gott att bo som ensamkatt eller hos en familj som har en mycket mycket snäll och lugn kattkompis!

Tobbe söker nu ett nytt kärleksfullt hem där han kan få massor av kärlek och möjlighet att får vara utekatt igen (i en trygg och lugn miljö) och få jaga det som ska jagas därute…

Tobbe provbor nu hos en familj i Bergshammra

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Vaxholmsveterinären
 • Agria Djurförsäkringar
 • City Garden
 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason
 • Hill´s
 • Zookompaniet
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Envifix AB
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss