Wilhelm Tell

Wille har hittat sin drömfamilj – en stor familj i Åkersberga med många kärleksfulla händer som kan klappa och många knän att ligga i!Ha nu ett underbart liv tillsammans!

Om Wilhelm:

Wille har kommit in till oss för omplacering. När det uppdagades att han hade några dåliga tänder som behövdes ta bort så ville ägaren avliva honom – men som tur var var hon hos en veterinär med hjärtat på rätt ställe.

Han såg till att ta bort merparten av de tänder som behövdes och ringde sedan oss och frågade om vi kunde ta hand om honom i ök med ägaren. Vi kommer självklart se till så han får den sista dåliga tanden borttagen.

Wille har levt som innekatt ihop med en till katt och två hundar hos en pensionär. Ägaren har även upplevt att Wille behöver mer uppmärksamhet än hon kunnat ge.

Vi söker nu ett nytt hem till Wille men vi behöver lära känna honom lite bättre innan vi kan bedöma vad han behöver, dvs kattkompis eller inte. Vad vi dock tror är solklart är att han behöver få bo med utegångsmöjligheter. Han är en Norsk skogskatt och de är trots allt skapta för ett liv ute så det är alltid lika sorgligt när dessa katter placeras som innekatter – vilket händer allt för ofta.

Wilhelm söker nu ett nytt kärleksfullt hem där han får mycket uppmärksamhet och oändligt mycket kärlek för resten av sitt liv

Wilhelm

Wille provbor nu hos en familj i Åkersberga

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Zookompaniet
 • City Garden
 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären
 • form och fason
 • Agria Djurförsäkringar
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Envifix AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss