Gänget från Storängstorget hälsar!

Det har nu gått lite mer än en vecka sedan vi (Panter & Zeke, Zalve, Miranda & Ärna) kom till ”mamma Marja” och Jani. 😻 Allt har fungerat bra, vi får god mat dvs kokt fisk, kycklingfärs (kokt), barfbollar och blötmat. Man får liksom välja vad man vill ha… 💕

mat

Det är varma sköna bäddar överallt och bra gömställen om man vill/behöver det. 💕

Miranda: Jag är lite blyg än, är oftast under sängen eller soffan, men visar mig flera gånger dagligen. Behöver aldrig vara ensam, alltid någon som gör mig sällskap. På kvällarna och nätterna flörtar jag med Bruce (han bodde här redan när vi kom). 💕

Miranda

Ärna:
Jag är också lite blyg men gömmer mig inte, är lite småkär i Panter men gosar även med Zeke och Zalve. Tvåbeningar pratar ofta med mig, det känns bra. 💕

Zalve & Ärna

Zeke: Fantastiskt bra hotell med god mat och mysiga bäddar och alla mina bästa kompisar bor också här dvs Panter och Zalve, så mycket gos blir det, och vill tvåbeningar klappa mig så är det helt ok….mysigt faktiskt! 💕

Zalve & Panter

Zalve: Jag kan bara hålla med Zeke med allt han säger här ovan, stortrivs. Tanten bjuder mig ofta extra mat eftersom hon tycker att jag behöver det, sånt tackar man inte nej till! 🐾Dessutom hänger jag med min gamla polare Bruce som bor med dem jämt…(Lyllos han!)

Zalve & Bruce

Panter: Jag och min bror Zeke är första gången på ett riktigt hem men det har gått jätte bra, vi känner ju tanten från Katthemmet, så även jag trivs jätte bra! Jag måste bara få berätta en sak som är stort för mig, har nämligen kommit på efter alla år att det är mysigt när någon klappar mig med handen, en snäll hand gör mig lycklig! Å så finns det nått som heter LASERPEKARE – å det gillar jag! Jätte jätte mycket! (se film) 💗

Gösta & Co

😻😻😻😻😻

 

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Finborg graphic AB
 • Zookompaniet
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Hill´s
 • Blomstra Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • form och fason
 • Vaxholmsveterinären
 • Agria Djurförsäkringar
 • Envifix AB
 • City Garden
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss