Hedersmedlemmar

”Till hedersmedlem kan föreningen eller dess styrelse utse en person som på ett synnerligen förtjänstfullt sätt främjat föreningens syfte.”
Så står det i föreningens stadgar och här finns hedersmedlemmarna i Föreningen Djurhjälpen.

Margit Raatz

För att på ett uppoffrande sätt under många år stöttat föreningen med generösa gåvor, vilka på ett avgörande sätt har bidragit till föreningens verksamhet med skötseln och vården av katthemmets katter. En sann kattvän.

Bitte Forsmark

För att under många år  helhjärtat ställt upp för föreningen på olika sätt, inledningsvis som volontär och senare genom att dra ett stort lass med att distribuera ut de årliga kalendrarna och på egen hand organiserat föreningens uppskattade loppisverksamhet. En verklig  kattvän.

Lillemor Wennerström

För att genom ett långvarigt och uppoffrande sätt stöttat föreningen med generösa gåvor, vilka på ett avgörande sätt har underlättat föreningens verksamhet med omhändertagandet av de infångade katterna. En sann kattvän.

Liselotte Käll

För att genom ett långvarigt och uppoffrande sätt sett till att hemlösa och förvildade katter har kunnat fångas in och tas om hand av föreningen, och för att genom id-märkning av katter bidragit till att underlätta för bortsprungna katter att hitta hem, samt genom att hjälpa ägare med råd för katter på rymmen. En sann katthjälte.

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Zookompaniet
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • form och fason
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Envifix AB
 • Finborg graphic AB
 • City Garden
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss