Hej, det är jag – Merle!

Merle 4

Ni kanske inte känner mig så bra, höll ju rätt låg profil på katthemmet. När jag hörde att Katzy fick skicka en hälsning så ville jag också. Först och främst måste jag bara säga att det här med jourhem är toppen!! Jag var rätt skeptisk i början, erkänner det, höll mig lite i bakgrunden, mycket kojor och så. Jourmatte viftade med en konstig sak varje dag, förstod inte vad det skulle va bra för, men Katta sa att det va kul och att jag borde testa. Har ju hört den förut från mina brorsor, så jag var inte helt övertygad. Till slut bestämde jag mig för att testa lite ändå – och de hade faktiskt rätt – det var ASKUL! 😺

Merle 3

Nu kör jag järnet, helt ohämmat, efter den där saken varje dag. Katzy och Edgar får akta sig när jag kommer som en raket, hehe! 😸 Jag har blivit bättre kompis med de andra i gänget också, tar mer plats och så, känns bra! 😻 Men en sak förstår jag inte, det är varför tvåbeningen ska envisas med att fota mig, vad ska det va bra för liksom, så de flesta bilder på mig är när jag är för sömnig för att riktigt orka bry mig… 😺

Peace out från mig ”Bob Merley”

 

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Finborg graphic AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason
 • City Garden
 • Agria Djurförsäkringar
 • Envifix AB
 • Lindas Harmoni
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • Djurskyddet DOSO

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid under kontorstid, tisdag-fredag och då avlyssnas även telefonsvararen. Vi nås säkrast via e-post.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss