Hej! Här kommer en till liten uppdatering om Kenai! ^_^

Han har verkligen funnit sig till rätta den senaste veckan, blivit en sån gosig katt. Vill vara med hela tiden och finns de nått bättre än att ligga i soffan, bli klappad och mysa ( eller få mat är inte så dumt de heller hälsar kenai som nog tycker det är bland det bästa på dagen).
Är inga problem för nån av oss att lyfta upp honom heller, då gosar han in sig under hakan på en och kurar så högt se hela katten brummar ^_^.
Han hälsar också att hans nya syster är den coolaste han har mött, vill gärna vara där hon är och man lär sig så mycket av henne. Tex, att när dom speciella faten tas fram då blir det riktigt god mat som skinka eller kalkon, även är det nog hon som fått mig att bli en sån gosig katt, man ser ju hur mycket gos hon får när hon blir upplyft eller ligger sängen och myser innan läggdags ^_^.
Har hon varit ute en stund så springer jag direkt fram för att kolla läget när hon kommer in igen, man har ju saknat henne i hela 15 min!
Luna börjar även tycka de nästan är helt ok att han sover bredvid henne nu, nu slipper han morrandet och sura miner från luna förutom dom gångerna han lägger sig för nära då ryter hon fortfarande till och då springer kenai fram till oss för att skvallra och få våran uppmärksamhet en stund.
Vi är verkligen glada att vi valde kenai att komma hem till oss, då han är en underbar katt med stark personlighet och följa hans utveckling då han känner sig hemma här mer för varje dag och inser hur skönt det är att bli klappad, sova på husses fötter och veta att man har ett tryggt hem.
Skickar även med ett gäng bilder på honom och även en bild på lilla luna som speglar hennes personligt så bra, prinsessan på ärten ^_^
Hälsningar från Kenais Matte & Husse

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Zookompaniet
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Envifix AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Hill´s
 • form och fason
 • Blomstra Ekonomi AB
 • City Garden
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss