Agnes Berg

Agnes har stilla somnat in.
Hennes tid i ett tryggt och kärleksfullt hem blev inte så lång, hon kom in till oss i mycket dåligt skick och vi kommer nog aldrig sluta undra var hon kom ifrån..
Allt vi kunde göra för henne var att se till att hon fick bo i ett jourhem och få den omvårdnad hon behövde och mycket kärlek den tid hon hade kvar❤
Tack Anna & Markus för att ni fanns där för Agnes och för all kärlek ni gav henne, för att hon fick uppleva er värme och lugnet att sova i en mjuk skön säng nära er. Tack 

Om Agnes

Agnes knallade in genom dörren till en kvinna som bor i Flemingsberg, hon åt och somnade sedan… Kvinnan hade lagt märke till henne i området men när hon väl såg henne på nära håll och upptäckte hur tunn och utmärglad hon var, blev hon orolig. Kvinnan beslöt att ha henne kvar inne  och efterlysa ägare.

Efter att ha annonserat och lappat i området men ingen hörde av sig frågade hon oss om vi kunde ta emot henne då hon var mycket orolig för hennes hälsa. Agnes vägrade nu att äta och hade kraftig diarré. Agnes kom in till oss på katthemmet. Hon hon fick skonkost och den omvårdnad hon behöver för att må bättre. Tyvärr är hon inte id-märkt och vi kan inte hitta hennes ägare.

Vi tog ett blodprov då hon visade tecken på dålig njurar (hon drack och kissade mycket). Tyvärr visade det sig vara rätt – skyhöga värden och det hade gått så långt att det inget finns att göra för fina Agnes förutom att ge henne kärlek och omvårdnad den tid hon har kvar.

💕Agnes bor nu hos ett av våra kärleksfulla jourhem där hon får allt hon kan önska sig.💕

Agnes 2

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • City Garden
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB
 • form och fason
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Vaxholmsveterinären
 • Envifix AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Hill´s
 • Zookompaniet

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss