Aslan af Herrö

💕Vår Älskade fina Aslan har somnat in 💔Hans hälsa var svajjig sista året, vi gjorde vårt bästa för att ge honom den extra vård och omvårdnad han behövde men till slut gick det inte längre, hans kraft tog slut…
Älskade fina hjärta, det är tomt utan dig. Tack för den tid vi fick med dig, du kommer för alltid vara saknad.
💕

Aslan i solen

Om Aslan:

Aslan & Aston bodde hos en bonde på Muskö. Ett par bekanta till honom åkte en dag förbi och hälsade på och det visade sig att bonden hade blivit dålig, han vågade inte gå ut och minnet sviktar. Han matade inte längre sina djur vilket ledde till katastrofala följder.

Vi blev kontaktade om deras öde och de fick hjälp att komma in till oss på katthemmet.  Aslan & Aston tycktes inte ha några starkare band till varandra. Aston flyttade med en kompis till ett nytt hem.

Aslan gillar rastgårdarna men köket är hans absoluta favorit häng!  Vi förvånas över Aslans aptit och nätta kroppshydda… Aslan är alltid sugen på något gott! Han söker ett hem tillsammans med någon kompis från katthemmet eller till en familj som redan har en annan snäll katt. En familj utan småbarn är att föredra. Aslan är cool och låter sig ibland försiktigt klappas. Han går runt och leker och myser.

Aslan är van att ha tillgång till naturen så ett hem med utegångsmöjligheter i en grön och lugn miljö är vad han önskar sig!

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • form och fason
 • Finborg graphic AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Envifix AB
 • Hill´s
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • City Garden
 • Zookompaniet
 • Agria Djurförsäkringar

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss