Bosse Bus

💕Världens finaste Bosse Bus har lämnat sin familj och oss. Du var en fantastisk katt som lämnade kvar dina tassavtryck i våra hjärtan för alltid! Vila mjukt Älskade Bosse…💕

Om Bosse:

Vi blev uppringda av Arninge veterinär klinik som undrade om vi kunde ta emot en katt som de hade fått in. Katten hade blivit förgiftad (sannolikt av mus/rått gift innehållande Alfakloralos) men piggnat på sig efter ett dygn med dropp, tack vare att upphittaren agerade så snabbt och åkte in akut till veterinär! Då vi inte hade  ledig box i isoleringsavdelningen fick upphittaren ta med honom hem en vecka i väntan på att vi kunde lösa plats för Bosse.

Upphittaren berättade att han hade flyttat till sitt hus i september och då fanns katten redan där. Han trodde först den tillhörde någon granne men det visade sig att så inte var fallet men flera kunde bekräfta att han varit synlig runt gården under lång tid. Några trodde han var stallets katt, vilket han inte är och någon trodde han tillhört de som bott i huset innan men det gick aldrig att bekräfta. Han var kastrerad när han kom in men tyvärr inte id-märk. Trots efterlysningar så har ingen ägare gått att hitta.

Bosse är en mycket snäll och trevlig kattherre i sina bästa år! 💖

Bosse söker nu ett nytt kärleksfullt hem. Han är van vid utegångsmöjligheter i en lantlig miljö så det måste han få igen. Bosse är väldigt snäll och funkar bra med andra katter.

Bosse blev adopterad av en kärleksfull familj där han var mycket lycklig!❤️

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • City Garden
 • Envifix AB
 • Zookompaniet
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Hill´s
 • form och fason
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Agria Djurförsäkringar
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss