Calle Key

Calle och Pappa Simson har fått sitt dröm hem!

Vi hade aldrig kommit på tanken att låta dem flytta så lång bort om vi inte hade känt i våra magar att detta var rätt, att detta var precis det hem vi drömt om för dem.
Men dagen de flyttade så hade vi ont i magen, tårarna brände under ögonlocken,
det kändes helt galet att vi skulle låta dem åka ända till Sala.
Vi satt på helspänn, medan snälla Niklas och Isa körde dem dit, när de sedan ringde oss kunde de meddelade – Det känns 100% rätt, detta är allt det vi drömt om för dem.
Och genom tät kontakt med familjen har vi kunnat följa deras framsteg och efter varje samtal känna glädjen över hur bra de trivs, hur bra de har det och lyckan över att de verkligen har fått det hem i skogen som vi så gärna ville att de skulle få <3

Calle, håll dig nära Pappa Simson så kommer allt att gå bra. Han kommer ta hand om dig och lära dig lita på att allt är coool;-)

Vi saknar er men det värmer våra hjärtan att ni har det så bra!
Stor kram till hela familjen från oss alla på Katthemmet!

Om Calle.

Calle dök vid en villa i Nyckelby på Ekerö. Han såg mager och eländig ut så de började stödmata honom på sin altan och efterlyste hans ägare – dock utan resultat.

Kvinnan larmade en veterinär som i sin tur larmade oss. Veterinären ställde upp och stod för kastrering och id-märkning. Calle visade sig nämligen vara både omärkt och okastrerad…

När Calle kom in till oss var han rädd både för oss människor och för de andra katterna men nu har han blivit mycket coolare och har fått många nya vänner på katthemmet, han har bildat ett lite kompisgäng ihop med Andre, Pappa Simson, Trasselsudden och några till. Han har också förlikat sig med oss människor men han förstår inte riktigt poängen med att vi envisas med att klappa på honom;-)
Calle var den första katten på katthemmet som förstod hur kattluckan fungerade, detta får oss att tro att han någon gång har haft ett hem men vi gissar att han blev hemlös när han var mycket liten eftersom han inte är helt klappbar än.

Calle skulle må bäst av att få flytta med någon av sina vänner som han känner trygghet hos – helst Pappa Simson 🙂

 

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Zookompaniet
 • Vaxholmsveterinären
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Envifix AB
 • Hill´s
 • City Garden
 • Agria Djurförsäkringar
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • form och fason
 • Finborg graphic AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss