Chippis Tuff (fd. af Ingarö)

Nu ler pappa Tuffing stolt från andra sidan regnbågsbron! Att hans älskade dotter har blivit adopterad – fått ett ¨för alltid hem¨ – vilken lycka! Han kunde inte ha önskat dig ett bättre hem fina Chippis – tillsammans med Pinky som du kände för länge sedan på katthemmet och en trevlig ung katt kille. Vilket härligt gäng ni är! Och du har fått nya intressen – att ligga i soffan och kolla på TV är ett av dem! Ha ett underbart liv tillsammans med era fina, fina människor.  Många kramar från oss alla på Katthemmet!

Pinky o Chippis i soffan(1)_resized

Om Chippis:

Chippis kommer från Ingarö, där hon fångades in tillsammans med sina hemlösa föräldrar. Hela familjen blev matad av en man som ställde dem på kö hos oss och efter en lång väntan fick vi äntligen plats för dem.

Chippis är en tjej med mycket pondus. Man kan i hennes fall verkligen säga att äpplet inte faller långt ifrån trädet… Tuffing var nämligen hennes pappa! Men bakom hennes tuffa fasad hon har helt klart glimten i ögat! Hon tigger gärna godis när tillfälle ges och uppskattar när hon får extra god mat.

Chippis och hennes pappa Tuffing har bott länge hos oss och genom åren har de betytt väldigt mycket för våra katter och oss, de sprider trygghet och harmoni på ett sätt som varit ovärderligt för många nya katter Vi älskade dem och ville att de skulle få chansen att få ett alldeles eget hem. Att de skulle få stå i fokus och bli bortskämda efter konstens alla regler – det är vad vi önskade dem… Men så hände det tragiska Tuffings krafter tog slut, hans hjärta blev dåligt och till slut så orkade han inte längre… Tuffing somnade in stilla och fint på katthemmet med sin älskade dotter vid sin sida.

Chippis måste nu få tid på sig att sörja sin älskade pappa men sedan önskar vi henne den chansen de två aldrig fick – ett eget hem tillsammans med någon av sina vänner på katthemmet.

Det hem hon söker måste ha rastgård/nätad altan eller balkong mot grönområde eller annan trevlig utsikt. Det ska vara ett lugnt hem utan barn hos vuxna människor som har hjärta att älska henne för den hon är och som har tålamod att det kan ta tid innan de får klappa henne.

Chippis provbor nu i Vallentuna hos den snälla honkatten Pinky som också är från oss


Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Finborg graphic AB
 • Envifix AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Zookompaniet
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Vaxholmsveterinären
 • Hill´s
 • Blomstra Ekonomi AB
 • City Garden
 • form och fason

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss