Emilia the Grandma

💕 Emilia har nu gått över Regnbågsbron. 💔 Där på andra sidan väntar din vän Ninna och många kära gamla vänner och mjukt skönt grönt gräs under tassarna. Tassarna som åter igen är unga och spänstiga när hon springer emot dem i gräset…  Emilias krafter tog till sist slut, hon har kämpat på länge och hållit fast vid sina rutiner men de sista dagarna såg vi att orken började ta slut. Det var dags att gå… Vår älskade, fina Emilia du har funnits för alla andra i hela dit liv nu var det dags för oss att få hjälpa Dig. 💕

Emilia 210316

Om Emilia:

Emilia är nu gammal och inte helt kry så vi låter henne vara kvar på katthemmet för resten av sitt liv – där hon trivs och vi kan ha henne under uppsikt.

Emilia kommer från Vallentuna och är troligen född i området. Upphittaren matade Emilia, och hennes stora familj. Emilia har nog levt ett liv där hon behövt vara på sin vakt hela tiden, det känns att vaksamheten satt djupt i ryggmärgen på henne men hon har sedan dess utvecklas enormt speciellt efter en tid i jourhem med sin vän Ninna.

Emilia är helt trygg i miljön här på katthemmet nu, det är hemma för henne.  Hon har många vänner som hon nu delar sitt liv med. Emilia tycker om att ligga nära någon annan katt och mysa och alla andra katter älskar Emilia – hon är aldrig ensam. Emilia har opererat bort alla sina tänder och får extra mjukmat serverad framför nosen där hon ligger flera gånger varje dag. Emilia the Grandma ska skämmas bort för resten av sitt liv!

Emilia är nu gammal och inte helt kry så vi låter henne vara kvar på katthemmet där hon trivs och vi kan ha henne under uppsikt.

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Finborg graphic AB
 • City Garden
 • Hill´s
 • Agria Djurförsäkringar
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Envifix AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Zookompaniet
 • form och fason
 • Vaxholmsveterinären

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss