Fiffi af Kotteland

Fiffi har flyttat och  fått en ny bror som heter Findus och en helt egen familj i Svinninge. Hon kände sig fort hemma och bestämde sig för att där ville hon bo för resten av sitt liv. Fifi (som hon nu väljer att stava sitt namn)  är ju en liten fin fröken och platsar bra in i denna halvfranska familj- kindpussar är hennes grej liksom – så det kunde inte bli mer rätt! 😉

Vi önskar er allt gott! Kramar från oss alla

Om Fiffi

Fiffi har levt hemlös i en kattkoloni i Gustavsberg/Värmdö. En äldre dam hade matat katter runt sitt hus under flera år och de hade förökat sig till en stor koloni. Några vänner till oss blev larmade om katternas situation och att de for illa. De fick mat men levde utan skydd och att flesta hade öronskabb. Våra vänner bestämde sig för att på egen hand hjälpa dessa 30-talet katter då inget katthem hade möjligheten att ta sig an dem.

De har gjort en fantastisk insats att på egen hand ha fångat in alla katterna, sett till att de blivit kastrerade, märkta, vaccinerade och behandlade mot öronskabb. Sedan har de letat hem till dem och köat för plats hos flera katthem. De har gjort ett fantastiskt jobb och vi har lovat att ta emot några. En av dem är Fiffi.
Hon är väldigt söt och lite blygare och försiktigare än sin bror Trasselsudden, men hon är klapptam och blir alltmer social för varje dag som går!

Fiffi provbor nu hos en familj i Åkersberga tilsammans med en trevlig kattkille;-)

 

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Zookompaniet
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Hill´s
 • Agria Djurförsäkringar
 • City Garden
 • Finborg graphic AB
 • form och fason
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Envifix AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss