Flicka af Jordbro

Flicka har hittat hem [emoji heavy black heart]

Fina lilla Flicka. Vi är så tacksamma över att du fick komma till just detta hem! Ett hem som föralltid kommer att älska dig som du är, som har förståelse för det tunga bagage du bär och som har tålamodet att vinna ditt förtroende oavsett hur lång tid det tar.
Och vilken fantastisk bonus att du fick flytta med dina vänner Ludvig, Trassel och Aina, att de finns där tror vi betyder mycket för dig.
Och att hemmet ligger i skogen och har en nätad
altan och rastgård så att du kan känns vinden fladdra i dina morrhår såsom du älskar… Vad kan vi säga… Vi är såååå lyckliga för din skull!
Stor Kram och Stort Tack till Gisela och Elisabeth för att ni öppnat hem och hjärta för fyra katter från oss som verkligen behövde ett hem som ert [emoji black heart suit]

Om Flicka

Flicka har gått hemlös i ett bostadsområde i Jordbro.

Blev matad av boende i området och har fött två – tre kullar med kattungar ute – under mycket svåra förhållanden… Hon fångades in sommaren 2011 tillsammans med sina fyra veckor gamla kattungar och fick flytta till ett av våra jourhem.

Flicka är med all sannolikhet en förvildad tamkatt. Hon gör små framsteg varje dag, även om det går sakta. Hon blinkar fredligt och låter oss förstå att det måste ske på hennes villkor och i hennes takt så vi ger henne så klart all den tid hon behöver.

Flicka ääälskar rastgården och protesterar med bestämda små pip när den är stängd och hon vill ut… Flicka är en bedårande söt kattfröken som har rejält med skinn på sin lilla nos!

 

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Zookompaniet
 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason
 • Agria Djurförsäkringar
 • City Garden
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Vaxholmsveterinären
 • Envifix AB
 • Hill´s
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss