Fröken Ester

Ester har hittat hem 

Lilla rara tjej vi är så glada att du snabbt fick ett eget hem
En stabil och trygg familj som kommer och ge din den kärlek och omsorg som du så länge har längtat efter. Och två mysiga kattbrorsor som kommer ta hand om dig
Ha ett underbart liv lilla fina underbara Fröken Ester 

Ester har gått hemlös länge vid en lada i Angarn /Veda. Enligt uppgift så sågs hon haltandes redan tidigt i våras men hur länge hon gått med sitt skadade ben är det ingen som vet. Och att ingen har brytt sig om att hjälpa henne är tragiskt då flertalet människor borde ha sett henne…

Vid röntgen så syns det tydligt att hon har blivit skjuten, det finns spår av en kula/hagel och en massa splitter. Skadan är gammal och har gjort hennes armbågsled stel… Det finns inget man kan göra för att räta ut hennes ben. Veterinären tror dock att hon inte längre har någon smärta av detta och hon ömmar inte överhuvud taget vid undersökningen.

Ester är helt tam och hon har självklart någon gång varit någons katt men tyvärr var hon både omärkt och okastrerad vid upphittandet. Hon och en mild och snäll liten tjej som har glimten i ögat trots allt… Ester är nyfiken på det nya liv som väntar henne!

Nu är hon i alla fall inne i trygghet och värme på katthemmet och har återförenats med kära vännen Goliat! Ester söker ett nytt kärleksfullt hem som innekatt med balkong altan eller i ett mycket tryggt område som utekatt.

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Hill´s
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Vaxholmsveterinären
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • Agria Djurförsäkringar
 • Envifix AB
 • City Garden
 • form och fason
 • Blomstra Ekonomi AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss