Gizmo Franz

Gizmo har hittat hem

Grattis lilla kille
Ditt sökande är äntligen över, du är hemma nu
Vi är så glada över att du har fått en familj som verkligen är lyckliga över dig och som kommer och skämma bort dig med massor av kärlek och mys
Och att kunna få gå ut och njuta i trygg miljö till sommaren tror vi du kommer uppskatta mycket. Varm kram till dig lilla kille och tack till din nya familj!

Om Gizmo

Gizmo hängde några veckor utanför Ica Brottby och sökte kontakt med folk. Enligt uppgifter har han under denna tid sovit under affärens altan på nätterna. Många lade märke till honom och förstod att något inte stod rätt till, det sattes ut flertalet efterlysningar på bl.a. Facebook där man efterlyste hans ägare men ingen gav sig tillkänna.

Upphittaren såg att han inte såg så fräsch ut. Han hade båda blinkhinnorna långt framme, var tunn över ryggen och bukig om magen så hon hade inte hjärta att lämna kvar honom utan tog med honom hem i väntan på jakt efter ägaren.
Hon lappade stora delar av Brottby och fick in flera tips som berättade att han under några månaders tid bodde i en lada på andra sidan stora vägen…men ingen ägare hörde av sig.

Han var kastrerad men tyvärr omärkt. Trots lappar och polisanmälan så lyckades vi inte hitta någon ägare och Gizmo skrevs över på oss av polisen.

Gizmo är en mycket kelig och snäll kattherre som gillar att umgås med barn! Han söker nu ett nytt ansvarsfullt hem hos en kärleksfull familj där han får gå ut igen så småningom.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Finborg graphic AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Agria Djurförsäkringar
 • Hill´s
 • Envifix AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Zookompaniet
 • Vaxholmsveterinären
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • City Garden

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss