Isak Frank

Isak har nu fått ett nytt hem! Han fick flytta till söta Ayla (som också kommer från oss). Nu bor Isak som innekatt med nätad balkong och trivs med livet. Vi är så glada för din skull och gammelmatte skickar en – stor kram till dig!

Om Isak:

Isak är född utomhus hos en kattsamlare på Rindö och räddades från att svälta ihjäl. Tyvärr dog alla hans syskon. Isak adopterades tillsammans med kompisen Sigge av en familj i Brottby. Till deras stora sorg har nu ett av barnen blivit allergiskt och deras två vänner söker därför ett nya hem. Det har visat sig att de två inte tyr sig till varandra längre.

Isak är lite försiktig av sig men älskar mys och gos när han känner sig trygg. Han är ett litet busfrö vilket man inte tror när man ser honom och han tycker väldigt mycket om att leka. Han klarar inte riktigt av att vara ute eftersom han tenderar att försvinna… (Han har några rymningar på sin meritlista) Han är dock väldigt nyfiken på utelivet och familjens plan var att bygga en rastgård till honom, vilket de tror att han skulle älska.

Isak har ett höftfel vilket gör att han är lite stel i bakdelen av kroppen och har ingen svikt när han hoppar ned från lite högre höjder. Han är givetvis veterinärundersökt och höftfelet går inte att åtgärda. Hans nya familj behöver ha lite koll på att han inte verkar ha ont för iså fall kan kosttillskott behövas sättas in.

Isak vill flytta till ett lugnt och kärleksfullt hem (utan småbarn – lite större går bra!) I hemmet måste det finnas en snäll kattkompis som gärna vill ligga nära och mysa ihop med Isak eller så vill han ha med sig någon av sina nya vänner på katthemmet !

Isak provbor nu hos en familj där vår Ayla också bor!

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Hill´s
 • City Garden
 • form och fason
 • Vaxholmsveterinären
 • Finborg graphic AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Envifix AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss