Jack Mullo

Jack blev adopterad av sin provbofamilj i Kista – han trivs och myser och kelar och har även lyckats flörta in sig hos katt-damen som höll honom på stången så läääänge Han kommer att få följa med henne ut på äventyr så småningom. Vi önskar er allt gott! Ha ett underbart liv tillsammans – Kramar från oss alla!

Om Jack:

Jack blev infångad av sin upphittare i Älvsjö industriområde där han under en längre tid har levt som hemlös i en mindre kattkoloni. I samma veva som Jack kom så tog vi även emot James från samma kattkoloni och han som ser ut att vara Jacks son. De båda var i behov av hjälp och vi tog emot dem på katthemmet för omplacering.
Jack var både omärkt och okastrerad vid upphittandet, men vi kunde ganska snabbt se att han någon gång för länge sedan måste ha haft en ägare – det syntes i hans blick.

I början var Jack ganska skeptisk mot oss och ville helst att vi skulle hålla lite avstånd men sakta men säkert lyckades vi återuppliva minnet av hur skönt det är med klappar.
I dag har Jack utvecklats enormt, han älskar klappar och att bli borstad, är man lugn så får man gärna bära lite på honom också 
Såklart har åren som hemlös gjort honom lite vaksam och det kommer nog ta ett tag innan han är helt trygg men han utvecklas med stormsteg så han är på mycket god väg. Han kommer titt som tätt ut i köket på katthemmet och kollar om vi har något gott att bjuda på – sååå på vägen till hans hjärta måste man passera magen!

Jack behöver ett lugnt hem utan små barn, han tycker mycket om andra katter så minst en snäll kattkompis är ett måste. Jack är stor och ståtlig och vi är rätt övertygade om att han ska ha ett hem där han på sikt kan få gå ut igen i en trygg miljö.

Jack provbor hos en familj i Kista 

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Vaxholmsveterinären
 • Envifix AB
 • form och fason
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Agria Djurförsäkringar
 • City Garden
 • Zookompaniet
 • Finborg graphic AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Hill´s

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss