Kenai

Vi kunde inte förstå att ingen valde vår fina Kenai… och han började misströsta.

Men så en dag dök äntligen hans familj upp och han fick flytta! 🙂 Vi är så glada för din skull, Kenai! Du har verkligen fått ett drömliv – en Matte och Husse som tycker väldigt mycket om dig och en fin kattstorasyster som accepterar dig, om du låter henne bestämma… 😉 Dessutom ett mysigt hus med många fönster att titta ut genom en trollskog att gå på äventyr i. Ja, du har fått allt du någonsin drömt om. Du är ett riktigt hjärta och det glädjer oss verkligen att det goda livet nu äntligen får börja för dig!

Om Kenai

Kenai kom in till oss tillsammans med sin bror Denai. Dessvärre blev Denai sjuk och gick bort.

Bröderna kom från ett trassligt förflutet, ett vanvårdshem. Kenai har hos oss utvecklas till en riktig myskille. Han gillar kel och vill vara med och nära oss människor. Han fungerar också bra med alla andra katter, så han kan flytta till ett hem där han får en kattkompis. Vi tror att det går lika bra för honom att leva som ensamkatt – bara han får mycket tid och kärlek.

Kenai har ett bedrövligt bordsskick! 😉 Han sitter gärna mitt på bordet och äter ur våra tallrikar. Ganska charmigt tycker vi, men den tragiska bakgrunden är nog att bristen på mat har gjort att han blivit tvungen att ta för sig av allt som finns…

Kenai har levt som innekatt i hela sitt liv och kan fortsätta med det, men självklart är det ingen nackdel om hans nya hem kan erbjuda en trygg utegångsmiljö. Kenai beräknas vara född 2007.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • form och fason
 • City Garden
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Agria Djurförsäkringar
 • Zookompaniet
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Envifix AB
 • Hill´s
 • Blomstra Ekonomi AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss