Konrad af Kotteland

Konrad & Knut bor nu tillsammans med bonus-brorsan Gino hos en kattälskande familj i Åkersberga! Där får ni det bra tillsammans hos Familjen med det stora katthjärtat!!! Ha ett underbart liv tillsammans – Kramar från oss alla!

Om Konrad:

Konrads mamma Tanja hade levt som hemlös ihop med ett flertalet andra katter i ett Industriområde. Ett annat katthem fick larmet. Det var en kattkoloni på ca 20-30 katter som levde i ett nedlagt industriområde i Rågsved. Området var riktigt ruffigt med plåtskjul, bilvrak, skräp och skumma typer… De har roat sig med att skjuta prick på katterna och köra över små kattungar med flit. Flera katthem hjälptes åt att ta in dessa katter och vi tog hand om Tanja, Oliver och Omar. Tanja som var högdräktig fick åka vidare till jourhem Kotteland i Västerås och där fick hon föda sina 5 ungar: Konrad, Knut, Kajsa Kavat, Klas-Göran och Kitty i trygg och lugn miljö.

Konrad är Knuts följeslagare och är lite försiktigare – men full fart ändå! En riktig liten sötis! Han flyttade tillsammans med brorsan Knut till en familj som bodde i lägenhet i stan men det visade sig att det inte passade dem så jättebra… De har mycket energi och mycket spring i benen så vi förstår nu att de behöver få bo i hus och springa ut och in som de vill! 

Konrad och Knut söker ett nytt hem hos en familj som har mycket kärlek och bus att ge och där de får gå ut och busa och jaga möss  när de bott in sig!

Konrad provbor nu tillsammans med Knut och sin nya lillbrorsa Gino Hex hos en kattälskande familj i Åkersberga!

Konrad af Kotteland

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • City Garden
 • Hill´s
 • Envifix AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Vaxholmsveterinären
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Finborg graphic AB
 • form och fason

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss