Kurre Ståhl

Kurre hittade till slut sitt ¨föralltidhem¨ ute på landet i Saltsjö-boo. Nu har han en alldeles egen matte och husse som älskar honom och tar hand om honom på bästa sätt och där han får vara ute och ströva i naturen, precis som han önskat sig! Ha ett underbart liv nu vännen – Många kramar från oss!

Om Kurre:

Kurre dök upp vid upphittarens hus för ca 2 år sedan, hon efterlyste ägaren men tyvärr utan resultat.Han har kommit och gått under åren. Denna gång när han dök han upp så gick han in hos upphittaren för att äta. Hon larmade oss då hans läge blivit akut, Kurre andades rossligt och var i behov av snabb hjälp och att få komma in i värmen. Vi har nu i efterhand fått höra att han troligtvis kommer från en kattkoloni ute på Skarpö/Djurö men att han inte drog jämt med de andra katterna där.

Enligt upphittaren var han inte klappbar därute – men hos oss kom hans rätta jag fram rätt snart – han var både klapptam och väldigt lekfull!

Kurre är en mycket social katt som håller sig framme och är nyfiken, han leker och vill väääldigt gärna bli klappad och kelad med – men på sina vilkor!  😀

Han är redo för ett nytt hem hos en kattvan familj – Ett hem där han kan få springa ute och jaga möss igen:-) Obs! Ett hem utan småbarn tycker Kurre är bäst!

Kurre provbor nu hos en familj i hus på landet i Saltsjö-Boo

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Agria Djurförsäkringar
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Zookompaniet
 • City Garden
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Hill´s
 • form och fason
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Envifix AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss