Lakrits af Kotteland

Lakrits har hittat hem

Grattis ljuvliga kille! Bättre kunde det väl inte bli Lakrits har flyttat hem till familjen som sedan tidigare adopterat Gino, Knut & Konrad från oss. Vi kan bara ana hur kul detta rövargäng kommer ha ihop I familjen finns även en hund, tre kaniner och fyra människor som älskar sina kissar och skämmer bort dem av hela sina hjärtan

Om Lakrits

Lakrits kom in för avlivning på Värmdö djurklinik när han var 16 v gammal. Han fick komma till ett av våra jourhem och efter några månader fick han ett nytt hem ihop med Tomtom från samma jourhem men efter ett par år kom de i retur pga ändrade familjeförhållanden.

Lakrits söker nu ett nytt hem men inte ihop med Tomtom då Tomtom fått en ny vän och det har visat sig att han och Lakrits inte riktigt passar ihop.

Lakrits är en väldigt rolig och social katt och behöver ett hem med en likasinnad kattkompis. Han är väldig van vid andra katter och funkar med alla. Han har mycket energi och skulle absolut behöva få gå ut i en bra miljö!

Lakrits tror fortfarande att han är kattunge! Han är full av bus och hittar ständigt på nya upptåg! Den som adopterar Lakrits kommer få en charmig kille som aldrig gör livet långtråkigt

Tomtom 3

Lakrits provbor nu hos familjen där hans ¨bröder¨ bor!

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • City Garden
 • Finborg graphic AB
 • Hill´s
 • Envifix AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Vaxholmsveterinären
 • Zookompaniet
 • Agria Djurförsäkringar

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss