Lelle Notlost

Lelle har nu fått nu somna in – han orkade inte kämpa längre…
Du somnade lugnt och stilla in på katthemmet med din kind vilande i en kärleksfull hand. Du var mycket älskad av oss alla och nu djupt saknad. På andra sidan Regnbågsbron väntade en kär vän på dig och nu är ni tillsammans igen – Du och Rufus…

Lelle

Om Lelle:

Vi fick höra talas om Lelle av en slump då en kvinna kontaktar oss om en ungkatt som dykt upp vid hennes hus i Åkersberga, katten dök upp när det var som kallast ute och hade bosatt sig under hennes husgrund. Hon undrade om vi kunde hjälpa den.

När en vän till oss var där och hämtade katten så berättade kvinnan att hon och grannar i området hade matat en hemlös katt i 6 år…. Det var inte så mycket att fundera på. Självklart behövde han hjälp så vi lät han gå före kölistan och fångade in honom inom ett par dagar. Väl inne så visade sig att Lelle var en äldre tamkatt, men hans liv har nog inte varit helt lätt och han kändes både chockad och medtagen.

Lelle fick bo en tid tillsammans med några vänner i ett jourhem. Där trivdes han väldigt bra och när han kom tillbaka till oss så var han helt nöjd med att bli klappadHan rör sig nu helt obekymrat över katthemmet och tigger mat så fort det ges tillfälle!

Lelle söker ett lugnt hem där det finns en katt kompis som står ut med att han är extremt närgången och vill kela och vara nära mest hela tiden…  Hemmet ska ha en balkong eller altan som är in-nätad då han tycker om att vara ute och få vind i morrhåren!

Lelle har problem med sina leder samt behöver specialfoder.Han är en mycket ljuvlig och charmig liten herre som är något skruttig och behöver ett lugnt jourhem el omvårdnadshem med extra hjärta!

 

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Vaxholmsveterinären
 • Hill´s
 • Agria Djurförsäkringar
 • Zookompaniet
 • form och fason
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • City Garden
 • Envifix AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss