Lilja Lee

💕Lilja & Åke kom åter till oss för att omplaceras, de fick flytta till ett av våra jourhem. Så händer det som kan hända! De blev kära och  Lilja & Åke har fått ett nytt hem…  Slutet gott – allting gott! 💕

Om Lilja:

Liljas unga ägare kontaktade oss och bad om hjälp att omplacera sin kattunge då hon skulle flytta och inte kunde ta hand om henne längre. Hon upplevde att hon inte kunde ge Lilja det hon förtjänade och önskade henne att få komma till ett bra hem där det fanns en kattkompis att leka med. Ett mycket klokt beslut tyckte vi och hjälper gärna lilla Lilja att få ett nytt hem.

Lilja flyttade till en familj som sökte just en lek-kompis till sin kattkille Åke. Han och Lilja blev bästa kompisar och nu när familjen behöver omplacera sina katter så söker Lilja & Åke ett nytt hem utan småbarn som innekatter med in-nätad balkong eller altan.

Lilja 2

Lilja är en social innekatt. Hon är pigg på bus och nyfiken på precis allt. Hon fattar snabbt tycke för nya människor och älskar kel och gos. Lilja flyttar endast tillsammans med sin kattkompis Åke, de två älskar att sitta ute på balkongen och spana på fåglar tillsammans.

Åke 4

Åke är en stor, lugn och helt tam social innekatt på 7 år som älskar att ge och få kärlek, kel och gos. Åke vill bo i ett hem utan småbarn där kan sitta ute på balkongen och spana på fåglar med sin kattkompis Lilja.

Lilja & Åke bor nu i jourhem i Täby.

 

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • City Garden
 • Agria Djurförsäkringar
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Hill´s
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • form och fason
 • Zookompaniet
 • Finborg graphic AB
 • Envifix AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Vaxholmsveterinären

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss