Lilla Laban

Laban har nu fått ett hem och ett nytt namn: Caesar Det passar honom bra för han är ingen liten rädd Laban längre han är nu en modig Caesar! Hos sin kärleksfulla jourhemsfamilj fann han ro och blev trygg igen. Och sakta sakta så började hans sår att läka både i hjärtat och på kroppen.

Caesar är nu en lycklig katt och vi är lyckliga att han hittat hem. Ha ett underbart liv tillsammans kära vänner många kramar från oss alla!

Om Laban:

Laban dök upp på upphittarens altan, hungrig och vilsen. De frågade runt men ingen visste vem han var. Ett par dagar senare dök han upp skadad och blodig! Upphittaren insåg att läget var akut, hon försökte få in honom och när det inte gick så larmade hon efter hjälp och på omvägar fick vi larmet.

Upphittaren fick låna fälla och vi tog in honom omgående och han fick en akuttid hos veterinären samma dag. Han var ordentligt sargad med stora sårskador på och runt hela huvudet samt bitskador över ryggen, vår veterinär kunde konstatera att han nog inte hade orkat många dagar till…

Vid upphittandet var han okastrerad men chippad, tyvärr fanns han inte registrerad. Laban är helt  tam men efter vad han varit med om så är han fortfarande lite försiktig och blyg.

Han får nu den tid han behöver att läka sina sår och sitt hjärta.

Laban provbor nu hos en familj i Waxholm 🙂

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Vaxholmsveterinären
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Hill´s
 • City Garden
 • form och fason
 • Agria Djurförsäkringar
 • Envifix AB
 • Zookompaniet

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss