Majan Azou

Majan fick flytta för att provbo hos en av våra volontärer som hade en snäll hankatt. Och till vår stora glädje visade det sig efter lite tveksamheter med framsteg och baksteg till slut vara helt rätt hem för lilla Majan Hon trivs och familjen trivs och Majan gör nya framsteg varje dag! Tack för att ni vågade prova att ta hem en liten skyggis och förvandla henne med kärlek, tålamod och omsorg till en klappkatt! Många, många kramar från oss!

Om Majan:

Majan är så söt och försiktig. Lilla Majan levde som hemlös i Tensta och är troligtvis själv född därute. Hon är ung men har enligt uppgift redan hunnit föda minst 1-2 kullar. Dessa ungar fångades in och fick hjälp.

Det dröjde innan Majan lät sig fångas in, men väl inne visade det sig att hon var dräktig och hon födde fyra ungar i jourhemmet.

Majan bor nu på katthemmet och hon är så söt och försiktig – Men nyfiken och kommer gärna ut i köket för att tigga godsaker när det är lugnt på eftermiddagen efter städningen. (Hon ogillar skarpt dammsugaren, den tänker hon aldrig gilla säger hon) en i hennes ögon mycket onödig pryl!

Majan behöver ett lugnt hem som kan ge henne all tid hon behöver och massor av kärlek och där finns minst en tam trygg kattvän som kan visa henne vägen!

Majan provbor nu hos en familj där det finns en stilig och snäll kattherre i Vaxholm!

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Zookompaniet
 • Vaxholmsveterinären
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Finborg graphic AB
 • Envifix AB
 • Hill´s
 • form och fason
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • City Garden
 • Agria Djurförsäkringar
 • Blomstra Ekonomi AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss