Mandus SeeMe

Vår fina Mandus, Toys vapendragare och bästa vän finns inte kvar hos oss längre. Mandus visade inga symtom på att vara sjuk men slutade plötsligt att äta och låg bara i sin bädd. Vi åkte in med honom till veterinären men det fanns inget de kunde göra då han drabbats av en tumörsjukdom som spridit sig…

Sov i ro älskade vän. Du är djupt saknad av Din vän Toy och av oss alla

Om Mandus

Mandus kom in till oss tillsammans med sin syster Ninna, de kom från en kattkoloni i Solna. De båda var mycket skeptiska till oss när de kom in vilket inte var så konstigt med tanke på att de är födda ute.

Med tiden så har Mandus vant sig vid att ha oss människor runt omkring sig och förstått att vi tillhör de goda och är de som bjuder på gott käk. Då han aldrig hade bott i ett hem, fick han och bästa kompisen Toy flytta till ett jourhem en längre tid. Där gjorde Mandus gjort stora framsteg! Det är tydligt att han tycker att det är väldigt mysigt att få bo i hemmamiljö. Nu är de åter på katthemmet vilket Manus inte är så nöjd med, han längtar efter att åter få komma till ett hem igen.

Mandus är en ståtlig katt med sin svarta, glänsande päls. Vill du ta hand om Mandus, bör du ha tid över för att fortsätta socialisera honom i en lugn miljö. Han behöver sin bästa vän – kattkompis Toy vid sin sida. Med honom är han trygg och lycklig!

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Zookompaniet
 • Agria Djurförsäkringar
 • Hill´s
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Envifix AB
 • City Garden
 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Finborg graphic AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss