Miriam Viking

Miriam kan nu se fram emot ett lugnt och skönt liv i ett hem där hon är högt älskad och blir mycket väl omhändertagen. Slutet gott allting gott för vår fina Miriam – vi är så glada för din skull!

Om Miriam:

Miriam var synlig i ett bostadsområde under flera månader och uppmärksammades av en kvinna som kontaktade oss och bad om hjälp då hon var säker på att Mirjam var hemlös. Ett halsband sattes på med meddelande till ev ägare i hopp om att hon faktiskt hade ett hem som hon gick till utan att vi visste det men efter 2 veckor med halsband så har fortfarande ingen hört av sig och då fick Miriam komma in till oss.

Vi satte upp lappar och ganska fort hörde en familj av sig och berättade att Miriam var deras katt. De hade haft Miriam sedan hon var lite kattunge, hon blev tagen från sin mamma när hon var endast 8 v gammal och har alltid varit lite otrygg. Familjen berättade att Miriam inte trivs hemma hos dem utan endast kommer in nån gång ibland för att äta och inte vill knyta några starkare band till familjen.

I överenskommelse med ägaren tar vi över Miriam och söker henne ett nytt hem hos någon som har mycket tid och kärlek att ge.

Miriam är en mycket söt och kelig liten honkatt som verkar vara mycket nöjd över att vara inne i värmen. Hon önskar sig ett lugnt och kärleksfullt hem.

miriam-4

Miriam provbor nu hos en familj i Upplands Väsby

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Hill´s
 • Agria Djurförsäkringar
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • City Garden
 • Vaxholmsveterinären
 • Envifix AB
 • form och fason
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss