Moa Light

Älskade Moa vi är så ledsna att du lämnade oss så hastigt.

Du var till och från krasslig och levde ett stillsamt liv hos oss, du höll dig alltid i ditt favorit rum nära dina vänner Pillan och Björne. Du ville vara där du kände dig trygg – kanske visste du själv att du behövde ta det lite lugnare än andra.
Vi tror du var lycklig din tid hos oss men vi är så ledsna att ditt liv blev så kort, vi drömde om att du skulle få uppleva ett alldeles eget hem tillsammans med någon av dina nära vänner.
Vila i frid lilla Älskade Moa, du kommer att vara mycket saknad av Pillan, Björne och alla oss andra.

 

Om Moa

Moa kommer från ett stall i Täby där hon levde som hemlös och födde flera kullar med ungar – ett hårt liv för en liten honkatt!

Hon blev matad i stallet i väntan på en plats hos oss. Hon  fann sig väl tillrätta på katthemmet och har skaffade sig nya goda vänner, Björne har en stor plats i hennes hjärta! 🙂 och även Pillan har blivit en god vän att mysa med!

Moa är en lugn och mysig honkatt som i stort sett aldrig lämnar sitt rum. Hon verkar helt nöjd med att njuta av mjuka bäddar och god mat tillsammans med sina vänner.  Troligen har hon fått nog av livet som utekatt under de år hon bott i stallet.

Hon behöver få flytta till ett hem med någon av sina vänner från katthemmet och där man vill jobba vidare med hennes socialisering i trygg hemmamiljö – ett lugnt hem med mycket tålamod och där det finns mycket kärlek att ge.

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • Finborg graphic AB
 • Hill´s
 • Zookompaniet
 • City Garden
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Agria Djurförsäkringar
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • form och fason
 • Vaxholmsveterinären
 • Envifix AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss