Muffin af Kotteland

Muffin & Aslan har fått ett eget hem.

Muffin och hans lillebror Aslan har flyttat till en underbar familj, en mamma och dotter som kommer att skämma bort dem och ge dem massor av kärlek.
Vi önskar dem ett långt underbart liv, och deras jourfamilj på Kotteland skickar massor av kramar till dem alla.

Om Muffin.

Muffin har levt som hemlös i en kattkoloni i Gustavsberg/Värmdö. En äldre dam har matat katter runt sitt hus under flera år och de har förökat sig till en stor koloni.

Några vänner till oss blev larmade om katternas situation och att de for illa. De fick mat men levde utan skydd och de flesta hade öronskabb. Våra vänner bestämde sig för att på egen hand hjälpa dessa 30-talet katter, då inget katthem hade möjligheten att ta sig an denna koloni.

På egen hand har de fångat in alla katterna, sett till att de blivit kastrerade, id-märkta, vaccinerade och behandlade för att få bort öronskabben. Sen har de privat letat placeringar och köat på plats hos flera katthem. De har gjort ett fantastiskt jobb och vi har lovat att ta emot några – två av dem är Muffin och hans bästa vän Aslan.

Muffin är en super gullig kille, väldigt charmig om han får säga det själv. Han älskar att ligga i jourmattes knä och mysa med henne. Muffin är galen i laserpekaren och kan springa hur länge som helst efter den. Han gör nästan vad som helst för lite kokt fisk;-)

Muffin önskar sig en egen familj med massor av kärlek, självklart flyttar han inte utan sin ”lillebror” Aslan af Kotteland. De har inget större behov av att gå ut så de kan bo som innekatter.

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Agria Djurförsäkringar
 • Vaxholmsveterinären
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Hill´s
 • City Garden
 • Envifix AB
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • form och fason
 • DjurID.se – SKKs ägarregister

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss