Neymar Brother

💕 Vår högt älskade fina Neymar – vi kämpade tillsammans för att få dig på tassarna igen men trots alla försök så gick det till slut inte… Du var en mycket älskad katt Neymar av alla här på katthemmet och saknaden efter dig är stor. Vi är så tacksamma att vi fick lära känna dig och allt du lärde oss. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan. Tack älskade Neymar 💗 Nu ska du vila där på andra sidan Regnbågsbron – så möts vi igen någon dag… 💕

Neymar 2Neymar 1

Om Neymar:

Neymar är en härlig och kärleksfull kattkille som söker någon att dela mitt liv med Han har en del i sitt bagage som behöver tillgodoses och hans framtida hem ska vara hos någon som bor själv och det ska vara en kvinna i ca ålder 40-60 år.

Neymar behöver närhet, pussar och kramar men även att bara få vara nära utan krav när han föredrar det. Han behöver stimulans så till vida att han vill känna sig delaktig i det mesta och vill att man pratar mycket med honom  Men han är också nöjd att ligga och vila i samma rum medan du gör ditt.

Han har levt som innekatt i hela sitt liv men det känns som att han behöver mer – att få en känsla av naturen, en rastgård eller nätad balkong mot ett lugnt grönområde så han kan känna dofter, känna vinden och ha spännande saker att titta på

Neymar har något trauma som han bär på. Han kan inte hantera när det händer för mycket saker samtidigt, när det kommer flera höga ljud och rörelser från olika håll. Han klarar inte av skrik och stressade upprörda röster. När han kände sig pressad så fick han ångest och kände behov av att försvara. Sedan någon månad tillbaka får han medicin för det och mår nu enormt mycket bättre, det var som om en tung sten föll från hans hjärta. Han kommer nog behöva äta sin stresslindrande medicin ett tag till men på sikt kan den nog fasas ut (han får med sig den så det är inget du behöver tänka på att skaffa).

Det enda som saknas nu är att han får komma till en matte som kan erbjuda honom lugn, trygghet och massor av kärlek i en miljö där han inte utsätts för det han inte kan hantera.

Han är en underbar och personlig kille, hans framtida matte kommer att få en helt fantastisk kattvän i honom och mycket glädje!

Men det är väldigt viktigt att du är rätt person för honom!

Han söker dig som är stabil, varm, glad, kattvan och som vill älska honom villkorslöst och vara nöjd med att ha honom som din enda sambo 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Finborg graphic AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Agria Djurförsäkringar
 • City Garden
 • form och fason
 • Envifix AB
 • Hill´s
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Zookompaniet
 • Vaxholmsveterinären
 • Blomstra Ekonomi AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss