Nizze Zten

Nizze blir adopterad av sin provbofamilj tillsammans med den söta NoraNu bor de i ett underbart hus på landet på Adelsö. Nizze tog lite tid på sig innan han vågade utforska huset, men nu känner han sig hemma och han hjälper Matte att att bädda varje morgon… (dvs han låter sig bäddas ner) Åååå det är såååå mysigt att ha en säng hälsar han! Å så har han skaffat sig en hobby – SKOR. (Hm… Vad han gör med dem vill ni inte veta…)  Ha ett underbart liv tillsammans!!! Många kramar från oss!

Om Nizze:

Nizze hade gått länge på Ljusterö. Vi fick larmet förra året men det dröjde innan han kom in dels pga platsbrist men även då han varit lite svår att lokalisera. Då den som larmat inte visste var han höll till så tog vi hjälp av en kvinna vi känner på Ljusterö, hon engagerade sig och lappade för fullt tills vi fick napp! En kvinna som hade matat honom över två år hörde av sig och vi fick ställa fällan hos henne.

Många visste vem han var men inte var han kom ifrån… Nizze har haft en ägare men blivit övergiven för några år sedan, han var både omärkt och okastrerad vid upphittandet. I början var han avvaktande mot oss men nu några månader senare så snor han sig runt våra ben och kelar med den som vill som han söker upp!Han behöver dock vänja sig vid nya människor innan han helt känner att han kan lita på. Varje ny människa måste vinna hans förtroende men när det är gjort så finns det ingen hejd för Nizzes kelbehov!

Nizze önskar sig ett kärleksfullt hem med bra utegångs möjligheter. Hos en familj som har en katt eller ihop med någon kompis från katthemmet.

Nizze provbor nu med söta Nora hos en familj på Adelsö!

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • City Garden
 • Finborg graphic AB
 • form och fason
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Zookompaniet
 • Envifix AB
 • Hill´s
 • Agria Djurförsäkringar
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Blomstra Ekonomi AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss