Osborne af Mörtnäs

Osborn och vapendragaren Roger Rockare fick chansen igen att få flytta till ett   ¨föralltidhem¨ tillsammans! Vi blev så glada när en av våra volontärer anmälde intresse.  För Osborn betyder det mycket att få komma till någon han känner, han är inte lika självsäker som polaren Rogge. Flytten gick bra och helt plötsligt tändes det ett nytt ljus i Osborns ögon – han sträckte på ryggen och såg sig omkring! Ny hållning – ny blick – vi blev så glada!  Och Rogge fick rätt – så klart…  Nu är de adopterade och har fått löfte om flytt till lya med rastgård så småningom! Ha nu ett underbart liv hos er nya underbara familj! Många kramar till er alla!

Roger & Osborn hälsar!

Om Osborn:

Osborne är en av de 80 övergivna katterna från Mörtnäs. Han fångades in tillsammans med Roger Rockare. De fick prova på att bo i ett eget hem där de trivdes och utvecklades massor i några år tillsamman med sin lilla tjejkompis Candy.. Men ändrat boende för deras matte gjorde att de nu kom tillbaka till oss.

Osborne är en stor, snäll, lite blyg och försiktig kille. Hans bruna päls gör att han är lite ”nallelik”. Osborne tycker mycket om sin bäste kompis Roger så att flytta tillsammans med honom är ett måste… 

Osborn behöver ett lugnt och tryggt hem tillsammans med Roger och det måste finnas en rastgård eller en in-nätad balkong! Kompisen Roger vill gärna få gå ut på riktigt så går det att kombinera vore det toppen!

Osborn söker ett nytt tryggt hem tillsammans Roger, han behöver ett lugnt och kärleksfullt hem utan småbarn.

Osborn provbor nu med sin vän Roger hos en familj med en söt kattdam i Täby

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Vaxholmsveterinären
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Hill´s
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • form och fason
 • City Garden
 • Zookompaniet
 • Agria Djurförsäkringar
 • Envifix AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss