Paul O’Brian

Paul & Jerry är nu adopterade av sin provbofamilj i Sollentuna! De älskar sitt nya liv och sin familj och varandra! Tänk så bra det kan bli fina killarna! Stor kram från oss alla på Katthemmet!

Paul & Jerry Paul & Jerry säger Hej då!

Om Paul

Paul kommer från en stor kattkoloni i Salbohed. Han kom in tillsammans med Jeff och Bob. En äldre dam hade några katter och sen gick det helt över styr då hon inte kastrerade dem och till slut hade en större koloni av katter bildats…

De fick inte den omvårdnad de behövde och mådde inte alls bra. De gick bl.a. omkring med obehandlad öronskabb. Länsstyrelsen utfärdade ett djurförbud och fattade beslut om att katterna skulle omhändertas och omplaceras. De tog kontakt med Svekatt för att få hjälp av katthem som har vana av förvildade koloni-katter för att dessa katter ska få bästa möjlighet till hjälp och rehabilitering och sedan framtida goda liv.

Paul är en blyg, försiktig men helt klapp-tam kille. Han är en mycket snäll och omhändertagande katt som tar sitt fulla ansvar för de små pysslingar som kommit under hans tassars beskydd. Han leker, tvättar och myser med dem som behöver honom! 

Paul vill ha ett lugnt och kärleksfullt hem tillsammans med någon vän från katthemmet. Han vill gärna få gå ut så småningom eller ha en rastgård.

Paul provbor nu tillsammans med adoptivsonen Jerry hos en familj i Sollentuna.

 

 

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vill du ta hand om mig?

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Envifix AB
 • Finborg graphic AB
 • form och fason
 • Zookompaniet
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • City Garden
 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären
 • DjurID.se – SKKs ägarregister

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss